Ik ben dochter van een Nederlandse vader en Letse moeder, geboren en opgegroeid in Nederland. In 1993 vertrok ik naar Letland omdat ik van plan was om een jaartje bij mijn grootmoeder op de boerderij te gaan helpen koeien melken. Door wat er tijdens de 36 uur durende treinreis gebeurde, ben ik helemaal niet bij oma terecht gekomen en in plaats van 1 jaar ben ik 11 jaar in Letland gebleven.

In de jaren dat ik in Letland heb gewoond, heb ik een veelvoud aan activiteiten ontplooid, waaronder:
-Nederlandse les voor Letten op de volksuniversiteit;
-Economische afdeling van de Nederlandse Ambassade;
-Oprichting eigen vertaalbureau/uitgeverij;
-Coördinator voor het Anne Frank Huis voor de reizende tentoonstelling “Anne Frank – Een geschiedenis voor vandaag”. Gedurende deze periode heb ik met twee collega-vertalers het Dagboek van Anne Frank in het Lets vertaald en in 2003 in eigen uitgeverij uitgegeven;
-Adviseur voor het Oranje Fonds;
-Letland correspondent voor “Wereldnet” van de VPRO.

In 2004 ben ik terug gekomen naar Nederland om het kantoor van het Investerings- en Exportagentschap van Letland (LIAA) op te richten. Ik ben daar 6 jaar directeur van geweest. Omdat het mijn taak was om Letse bedrijven in Nederland onder de aandacht te brengen, is mijn affiniteit met social media begonnen. Inmiddels heb ik daar mijn beroep van gemaakt en heb ik sinds 2010 een social media bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in het bedenken en implementeren van social media strategieën voor bedrijven. Tevens geef ik workshops en hebben een aantal bedrijven het beheer van hun sociale media aan mij uitbesteed.

Ik zorg voor effectief en efficiënt gebruik van sociale netwerken voor bedrijven door middel van:
>advies in personal en company branding met behulp van sociale media;
>het uit handen nemen van Social Media Beheer;
>het houden van brainstormsessies om te komen tot een social media stappenplan;
>geven van LinkedIn training voor ondernemers en ondernemingen

Voor meer informatie over mij verwijs ik naar mijn LinkedIn profiel.

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een LinkedIn training of het uitbesteden van het beheren van jouw sociale media of wil je een offerte opvragen, vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op: